Španske igrice nad bivšim Obradovićevim saradnikom – pred meč vredan Evrolige

Izvor: B92, 04.Maj.2023, 18:30

Španske "igrice" nad bivšim Obradovićevim saradnikom – pred meč vredan Evrolige

Udruženja trenera košarkaške Evrolige osudilo je događaje koji su doveli do povrede trenera Turka Telekoma Erdema Džana pred finale Evrokupa.

Turski stručnjak je doživeo povredu vrata na putu od hotela do trening centra na Kanarskim ostrvima. Za to je kriv vozač, a iz pomenute organizacije su "šokirani".

"Prema našim informacijama ne samo da je vozač autobusa koristio mnogo dužu rutu trošeći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dragoceno vreme za pripremu uoči najvažnije utakmice u sezoni, već kada je trener Džan pokušao sam da smanji muziku (posle više molbi), vozač je namerno zakočio, a Džan se povredio udarivši glavom u vetrobransko staklo. Od siline udarca razbijeno je vetrobransko staklo“, navode u saopštenju.

Gran Kanarija je slavila u finalu rezultatom 71:67 i tako osigurala mesto u Evroligi naredne sezone.

Nekdašnji asistent Željka Obradovića radi sjajan posao ove sezone u Turk Telekomu i najveće je iznenađenje Evrokupa gde je proglašen za najboljeg trenera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.