Skola u milanskoj Olimpiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2019, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skola u milanskoj Olimpiji

Argentinski veteran Luis Skola u 39. godini karijeru nastavlja u milanskoj Olimpiji, potvrdio je italijanski velikan.

Skola je imao ponude još Real Madrida i argentinske Boke, ali se odlučio za odlazak u Milano sa potpisom na jednu sezonu.

Iskusni centar vraća se u Evroligu posle 12 godina, nakon što je sa velikim uspehom nosio dres tadašnje Taukeramike, a potom se otisnuo u NBA ligu i igrao za Hjuston, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Indijanu, Toronto i Bruklin.

Poslednje dve sezone nastupao je u Kini za Šandži i Šangaj, da bi potpisao za Olimpiju posle sjajnih partija na Svetskom prvenstvu u Kini. Sa 17,9 poena i 8,1 skoka po meču vodio je Argentinu na putu do srebrne medalje, na kojem je pobedila i Srbiju u četvrtfinalu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Skola odabrao dres italijanske Olimpije

Izvor: Večernje novosti, 30.Sep.2019

Reprezentativac Argentine, koji je opčinio javnost na nedavnom SP u Kini, sa 39 godina potpisao je ugovor sa ekipom iz Milana Argentinski veteran Luis Skola u 39. godini karijeru nastavlja u milanskoj Olimpiji, potvrdio je italijanski velikan.Skola je imao ponude još Real Madrida...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.