Skola odabrao dres italijanske Olimpije

Izvor: Večernje novosti, 30.Sep.2019, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skola odabrao dres italijanske Olimpije

Reprezentativac Argentine, koji je opčinio javnost na nedavnom SP u Kini, sa 39 godina potpisao je ugovor sa ekipom iz Milana Argentinski veteran Luis Skola u 39. godini karijeru nastavlja u milanskoj Olimpiji, potvrdio je italijanski velikan.Skola je imao ponude još Real Madrida i argentinske Boke, ali se odlučio za odlazak u Milano sa potpisom na jednu sezonu.Iskusni centar braća se u Evroligu posle 12 godina, nakon što je sa velikim uspehom nosio dres tadašnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Taukeramike, a potom se otisnuo u NBA ligu i igrao za Hjuston, Indijanu, Toronto i Bruklin.Poslednje dve sezone nastupao je u Kini za Šandži i Šangaj, da bi potpisao za Olimpiju posle sjajnih partija na Svetskom prvenstvu u Kini.Sa 17,9 poena i 8,1 skoka po meču vodio je Argentinu na putu do srebrne medalje, na kojem je pobedila i Srbiju u četvrtfinalu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično - Luis Skola se vratio! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2019

Legendarni Argentinac je nakon sjajnog Mundobaskera pronašao angažman u Evropi...Kao što je ranije i najavljeno, Luis Skola karijeru nastavlja u timu koji se takmiči u Evroligi, na kraju je izabrao ekipu Olimpije Milano...Stigla je i zvanična potvrda, Argentinac je parafirao ugovor sa "manekenima"...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.