Šengelija najkorisniji igrač trećeg kola Evrolige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Okt.2021, 15:32

Šengelija najkorisniji igrač trećeg kola Evrolige

Košarkaš moskovskog CSKA Tornike Šengelija najkorisniji je igrač trećeg kola Evrolige, saopšteno je na sajtu takmičenja.

Posle pobede na gostovanju prvaku Evrope Efesu (100:96) CSKA je u ruskom derbiju u trećem kolu savladao Zenit 77:67, a Šengelija je postigao je 33 poena, uz šut iz igre 12-20, 2-4 za tri poena, uz osam skokova, dve asistencije i dve ukradene lopte za indeks korisnosti 37.

Gruzijski krilni centar je drugo kolo uzastopno najbolji igrač u elitnom takmičenju.

Košarkaši CSKA u 4. kolu suta dočekuje Crvenu zvezdu.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Moskva

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Šengelija najkorisniji igrač trećeg kola Evrolige

Izvor: RTS, 14.Okt.2021

Košarkaš moskovskog CSKA Tornike Šengelija najkorisniji je igrač trećeg kola Evrolige, saopšteno je na sajtu takmičenja. . Posle pobede u gostima protiv prvaka Evrope Efesa (100:96), CSKA je u ruskom derbiju u trećem kolu savladao Zenit 77:67, a Šengelija je postigao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.