STVARNO NAJBOLJI: Džejms MVP novembra u Evroligi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 14:18

STVARNO NAJBOLJI: Džejms MVP novembra u Evroligi (FOTO)

Amerikanac je čak i propustio jednu utakmicu.

Koašrkaš  moskovskog CSKA Majk Džejms proglašen je za najbljeg igrača meseca novembra, objavila je Evroliga. Armejci su u novembru savladali Panatinaikos, Baskoniju, Žalgiris, Bajern i Real Madrid.

Mada je propustio jednu utakmicu, Džejms je ipak odlično igrao čak i sa utakmicom manje i u potpunosti zalsužio titulu najboljeg igrača. On je u proseku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postizao 22,5 poena uz 3,3 asistencije i indeks korisnosti 20,8.

The MVP Of The Month for November...

Mr. Clutch: @TheNatural_05 👏 pic.twitter.com/ilRVkrnRA2

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) November 30, 2020

Mesec je Džejms započeo protiv Panatinaikosa sa 10 poena i pet asistencija, da bi preskočkjo meč protiv Baskonije. Zaigrao je protiv Žalgiria i postigao 27 poena, dva man je protiv Bajerna, dok je najefikasniji bio protiv Kraljevskog kluba sa 28 postignutih poena. Ovo mu je drugo priznanje za najboljeg igrača meseca u Evroligi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Džejms obeležio novembar u Evroligi

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2020

On je na četiri odigrane utakmice u proseku beležio 22,5 poena i 3,3 asistencije, što mu je donelo indeks korisnosti 20,8...Košarkaš moskovskog CSKA Majk Džejms najkorisniji je igrač novembra u Evroligi, objavljeno je danas na sajtu tog takmičenja...CSKA je u novembru upisao pet pobeda, a uprskos...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.