SAMOPOUZDANJE NA MAKSIMUMU: Atamanu se javlja finale sa Realom u Berlinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 14:27

SAMOPOUZDANJE NA MAKSIMUMU: Atamanu se javlja finale sa Realom u Berlinu

Panatinaikos slavio u Madridu posle 12 uzastopnih poraza.

Košarkaši Panatinaikosa Real u Madridu sa 97:86, u derbiju 27. kola Evrolige.  Bio je to prvi trijumf Zelenih u španskoj prestonici posle 12 uzastopnih poraza.

PAO je letos uložio ogroman novac u formiranje ovog sastava, trener Ergin Ataman je najavio pohod na vrh Evrope, to je ponovio i pre desetak dana kada je izgubio finale Kupa Grčke od Olimpijakosa, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a sinoćna partija njegovih izabranika je pokazala da njegove reči i te kako imaju smisla.

Tuski trener je posle utakmice poželeo da se ova dva tima sastanu u finalu fajnal-fora u Berlinu.

- Nadam se da ću se sastati sa Real Madridom u finalu. Ništa se ne menja u tome što smo večeras pobedili Real. Oni su najbolji tim do sada u Evroligi. Mi već imamo samopouzdanje - poručio je Ataman posle trijumfa u Madridu.

Real je lider na na tabeli Evrolige sa skorom 22-5 dok je PAO treći sa učinkom 17-10.

Ataman je Evroligu osvajao sa Efesom 2021. i 2022. godine.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.