Pešić: Mnogima će biti teško u Podgorici

Izvor: B92, 07.Dec.2018, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešić: Mnogima će biti teško u Podgorici

Trener košarkaša Barselone Svetislav Pešić čestitao je Budućnosti pobedu u meču 11. kola Evrolige. Podgoričani su iznenadili Špance i pobedili sa 67:64.

Pešić je istakao da je osnovni uzrok poraza slabija igra pod košem protivnika.

"Sve se dogodilo baš kao što smo predvideli. Čvrsta utakmica od početka do kraja. Budućnost odlična, takođe igrači, publika, trener. Zaslužena pobeda domaćina. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Možemo da igramo bolje, ali smo dali maksimum. Borili smo se do kraja, igrali dobru odbranu, ali smo promašili neke šuteve koje bi trebalo da pogodimo i obično pogađamo. Siguran sam da će igrači dobiti samopouzdanje i da će pogađati takve šuteve ubuduće", izjavio je Pešić.

Bivši selektor košarkaša Srbije je upozorio da nikom neće biti lako da igra u "Morači".

"Sada i navijači, ali i igrači Budućnosti znaju da mogu ravnopravno da igraju sa svima i da pobede. Naša odbrana je bila dobra, od nje sve ide, ali mora da se pogodi nešto i u napadu. Zakazali smo u ofanzivnom skoku, a to je naša karakteristika, ali nekada igraš onoliko koliko ti rival dozvoli. Nismo bili dovoljno agresivni u skoku", zaključio je Pešić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.