EL - Darušafaka samo namirisala trijumf, Žalgiris ima lek za Olimpijakos!

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2018, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL - Darušafaka samo namirisala trijumf, Žalgiris ima lek za Olimpijakos!

Pobede Žalgirisa i Makabija.

Darušafaka ostaje samo na jednoj pobedi i to onoj protiv Budućnosti. Danas su na svom terenu doživeli poraz od veoma lošeg Makabija ove sezone, bilo je 71:73.

Poseta je takođe bila mizerna, manje od 2000 ljudi se večeras našlo u dvorani.

Darušafaka je imala veliku prednost, ali je zahvaljujući očajnom izdanju u poslednjoj četvrtini izgubila utakmicu. Imali su u trećoj deonici i +16, ali onda kreće loš period igre >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << domaćina koji traje do kraja utakmice.

Erik je bio najefikasniji kod domaćih sa 20 poena, kod gostiju Dibartolomeo 13, Obrajant 12, Vilbekin 11, a Blek i Rej po 10.

Žalgiris ima rešenje za Olimpijakos. Šarunas Jasikevičijus i njegov tim su večeras savladali Olimpijakos na svom terenu rezultatom 83:75.

Nakon odlične prve četvrtine kada su gosti vodili i dvocifrenom razlikom, domaći se konsoliduju i vraćaju u igru tokom treće četvrtine. U poslednjoj igraju sjajno odbranu i zasluženo stižu do pobede.

Grigonis 19 poena, Nejt Volters 14, a Aron Vajt 13. Kod gostiju Printezis 18, Lidej 15, a Nikola MIlutinov slab sa samo 4 poena.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.