Izvor: HotSport.rs, 04.Avg.2023, 21:55

POVRATAK JEDNOG OD NAJBOLJIH SKORERA U ISTORIJI EVROLIGE? ‘Crveno-beli’ dres kao vrlo moguća destinacija za iskusnog beka!

Vraća se u Evroligu. Otkad je počeo rat između Rusije i Ukrajine, ruski klubovi su izbačeni iz najjčeg evropskog košarkaškog takmičenja. Tako su brojni igrači koji su bili pod ugovorom sa ruskim timovima ostali bez nastupa u evropskim takmičenjima. Jedan od takvih je bio sjajni bek moskovskog CSKA – Aleksej Šved. Ipak, ovog leta kako ... Read more
The post POVRATAK JEDNOG OD NAJBOLJIH SKORERA U ISTORIJI EVROLIGE? ‘Crveno-beli’ dres kao vrlo moguća destinacija za iskusnog beka! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.