PANTER SE POBUNIO: Ne želim da igram plej-in Evrolige

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 11:04

PANTER SE POBUNIO: Ne želim da igram plej-in Evrolige

Ne dopada mu se novi format.

Kapiten Partizana Kevin Panter izjavio je da mu se ne sviđa novi koncept košarkaške Evrolige po kome će od naredne sezone biti uveden plej-in, prenosi Basketnjuz.

Evroliga je pre 12 dana saopštila da je uvela novi format takmičenja, plej-in, kao u NBA ligi. Do sada su se u četvrtfinale plasirale >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ekipe od prvog do osmog mesta na tabeli. Od naredne sezone će sedmoplasirana i osmoplasirana ekipa igrati jednu utakmicu i pobednik će ići direktno u plej-of. Poražena ekipa iz tog duela igraće tri dana kasnije protiv pobednika duela ekipa koje su zauzele deveto i 10. mesto na tabeli u regularnom delu.

- Ne sviđa mi se. Imamo 34 utakmice u osnovnom delu prvenstva i bolje je da u njima dobijemo učesnike četvrtfinala - rekao je Panter u podkastu Donatasa Urbonasa.

- Žao mi je, ali liga je suviše konkurentna. Od vrha do dna tabele koncentrisan je veliki broj kvalitetnih ekipa, da bismo sad još ubacili i plej-in - dodao je kapiten Partizana.

Amerikanac sa pasošem Srbije je priznao da sezona u Evroligi dugo traje i dodao da novi format daje prednost slabijim timovima.

- Ne znam da li bi plej-in značajno produžio sezonu, ali bi i to trebalo uzeti u obzir. Sezona je već duga i intenzivna. Igrači se žestoko bore u te 34 utakmice. Bolje da ostavite sve kako je bilo, trebalo bi da plasman u plej-of odredimo na tabeli - naveo je Panter.

- Žao mi je svih zavisnika košarke, volim vas, ali shvatite da smo mi to koji moramo da igramo. Ne želim da igram nikakve plej-in utakmice - našalio se američki košarkaš.

Najnovije vesti o KK Partizan možete naći OVDE.
Pogledaj vesti o: Košarka,   NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Panteru se ne sviđa novina Evrolige: Ne želim to da igram

Izvor: B92, 10.Jul.2023

Kapiten Partizana Kevin Panter izjavio je da mu se ne sviđa novi koncept košarkaške Evrolige po kome će od naredne sezone biti uveden plej-in...Evroliga je pre 12 dana saopštila da je uvela novi format takmičenja, plej-in, kao u NBA ligi. Do sada su se u četvrtfinale plasirale ekipe od prvog do...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.