Obradović: Pobedili smo veliki tim

Izvor: B92, 03.Jan.2015, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Pobedili smo veliki tim

Trener Albe Saša Obradović izjavio je da je ponosan na ekipu posle pobede nad Barselonom (80:70) u prvom kolu E grupe Top 16 faze Evrolige.

“Veoma loše smo počeli, ali onda smo shvatili da možemo da igramo na istom nivou kao naš protivnik i uspeli smo da ih zadržimo na 70 postignutih poena. Ukoliko nadskačemo rivala, uvek imamo šansu za trijumf. Svaka pobeda u Top 16 je sjajna, ali još je bolje dobiti veliki tim“, dodao je srpski stručnjak.

Trener >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Barselone Šavi Paskval kazao je da je Alba bila bolja i dodao je:

“Počeli smo dobro, a onda smo sa nekoliko izgubljenih lopti vratili rivala u igru. U drugoj četvrtini izgubili smo kontrolu utakmice i oni su to iskoristili. Drugo polivreme donelo je novu, otvorenu utakmicu, ali nismo pronalazili dobra rešenja u napadu, niti smo se dovoljno dobro branili“.

U drugom kolu Barselona dočekuje Panatinaikos, a Alba gostuje Žalgirisu u Kaunasu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.