Laso: Nismo dozvolili Zvezdi da se razigra, a i uspeli smo da zaustavimo Vilijamsa (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 02.Jan.2015, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laso: Nismo dozvolili Zvezdi da se razigra, a i uspeli smo da zaustavimo Vilijamsa (VIDEO)

Trener košarkaša Real Madrida Pablo Laso rekao je da je njegova ekipa tokom cele utakmica morala da uloži veliki napor i "mnogo da radi" kako bi pobedila Crvenu zvezdu u Evroligi.

- Znali smo koliko će teško biti pobediti Zvezdu na njenom terenu i morali smo da uložimo veliki napor tokom svih 40 minuta. Odigrali smo jako dobro u odbrani celu utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << i što je najvažnije, nismo im dozovolili da se razigraju a i uspeli smo da zaustavimo Markusa Vilijamsa - rekao je Laso na konferenciji za novinare.

Real je u “Kombank areni” pobedio Crvenu zvezdu sa 79:72, u utakmici prvog kola grupe E u TOP 16 fazi Evrolige. Real je dobrom igrom pre svega u trećoj četvrtini i serijom od 14:0 uspeo da slomi otpor Beograđana i ostvari pobedu na početku druge faze takmičenja.

- Zabeležili smo zasluženu pobedu u lepoj atmosferi, srećni smo što smo pobedili, ali ovo je tek početak, dug put je pred nama. Serija od 14:0 je verovatno odlučila utakmicu, ali da bismo napravili takvu seriju morate da radite svih 40 minuta, a mi smo to večeras i učinili - ocenio je Laso.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Laso: Zaustavljanje Vilijamsa ključ uspeha

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jan.2015

Trener košarkaša Real Madrida Pablo Laso rekao je da je njegova ekipa tokom cele utakmica morala da uloži veliki napor i "mnogo da radi" kako bi večeras pobedila Crvenu zvezdu u Evroligi..."Znali smo koliko će teško biti pobediti Zvezdu na njenom terenu i morali smo da uložimo veliki napor tokom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.