Rodriges: Pred Zvezdom je lepa budućnost

Izvor: Sportal.rs, 02.Jan.2015, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodriges: Pred Zvezdom je lepa budućnost

Košarkaši Real Madrida u meču protiv Zvezde opravdali su epitet favorita i sigurnom partijom, pre svega u trećoj deonici, slomili otpor hrabre i uporne čete Dejana Radonjića, u okviru prvog kola Top 16 faze Evrolige.

Uprkos porazu od renomiranog rivala, crveno-beli su ostavili odličan utisak u "vrelom" ambijentu "Kombank Arene", što nije propustio da pomene sjajni plejmejker Madriđana i španske reprezentacije Serhio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Rodriges.

- Zvezda je sjajan tim, navijači posebno. Ekipa gra odlično, mlada je, predvođen sjajnim igračima poput Marjanovića i Vilijamsa, vrlo je energična i pred njom je lepa budućnost. Radujem se unapred našem novom meču protiv njih u Madridu.

Upitan kolike su šanse da se Zvezda dokopa Top 8 faze, Rodriges je rekao:

- Još je rano govoriti o tome koje ekipe će zauzeti jednod od prva četiri mesta. Ova runda takmičenja je vrlo teška, znamop to iz iskustva od prethodnih godina. Srećni smo zbog pobede na strani, pogotovo na ovako vrućem gostovanju. Što se nas tiče, imamo na umu da smo u prethodne dve sezone gubili u finalu, ali težakk je put do fajnal-fora, tako da idemo utakmicu po utakmicu, maksimlano fokusirani na prvog narednog rivala.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.