Novi porazi Fenera i Olimpijakosa

Izvor: RTS, 25.Okt.2019, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi porazi Fenera i Olimpijakosa

Košarkaši Armanija i Baskonije slavili su na svom parketu nad Fenerbahčeom, odnosno Olimpijakosom u meču četvrtog kola Evrolige.
Armani je od prvog do poslednjeg dela meča vodio nad Fenerbahčeom i na kraju zasluženo slavio sa 87:74.

Najefikasniji u Italijanskoj ekipi bili su Rodrigez sa 22, Gudaitis sa 17 i Dela Vale sa 15 poena. Vladimir Micov postigao je sedam.
U ekipi koju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa klupe predvodi Željko Obradović istakli su se Veseli i Lovernj sa po 14 i De Kolo sa 12 poena. Vladimir Štimac nije ulazio u igru, dok zbog povrede Nikola Kalinić nije bio u protokolu.
Armani je upisao treću pobedu u četiri meča, a takav učinak u gornjem delu tabele imaju još Himki i Efes. Fenerbahče je poražen već treći put u četiri utakmice, pa se nalaze na donjem delu tabele, sa učinkom poput ekipa Zenita, Olimpijakosa, Albe i Crvene zvezde.
Baskonija je sa 82:66 savladala Olimpijakos. Španska ekipa do pobede je došla na krilima raspoloženog Šengelije koji je postigao 25 poena, a pomoć je imao u 12 poena Henrija, 11 Stauskasa i deset Vildoze.
Kod Grka Pol je postigao 15, a Spanulis, Rubit i Čeri po deset poena.
Baskonija se nalazi na sredini tabele sa učinkom od dve pobede i dva poraza, kakav ima još sedam ekipa (Bajern, Panatinaikos, Žalgiris, Makabi, Real i Asvel). 
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.