NIJE EFES, NIJE ZVEZDA: Vasa otkrio za koji klub bi igrao u Evroligi posle NBA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 10:47

NIJE EFES, NIJE ZVEZDA: Vasa otkrio za koji klub bi igrao u Evroligi posle NBA

Krenulo mu u Šarlotu.

Krenulo je Vasi Miciću i u NBA. Trejd iz Oklahome u Šarlot već se ispostavio kao pun pogodak.

Nakon trejda iz Oklahome u kojoj nije dobio preveliku šansu, Micić je pokazao kvalitet u Hornetsima, ali i dalje je Srbin sinonim za Evroligu u kojoj je titulu prvaka Evrope osvajao dva puta, bio MVP i najbolji strelac.

- Moje srce je i dalje u Efesu, gde sam proveo pet godina. Ako ponovo zaigram na Starom kontinentu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << daću naravno sve od sebe da to bude na vrhunskom nivou - iskren je Micić.

Tokom karijere,  sjajni plejmejker je nastupao za Megu, Bajern, Crvenu zvezdu, Tofaš i Žalgiris pre nego što je postao član Efesa, ali je istakao da bi jednog dana voleo da igra za - Barselonu.

- Sviđa mi se Barselona. Oni su jedan od najboljih klubova u Evroligi. Bio sam u jednom trenutku blizu prelaska u Kataloniji, ali je transfer propao zbog nekih okolnosti - rekao je Vasa Micić.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.