Izvor: RTS, 22.Sep.2022, 20:18

Mirotić propušta početak sezone zbog povrede Ahilove tetive

Košarkaš Barselone Nikola Mirotić propustiće start sezone zbog povrede Ahilove tetive, saopštio je katalonski klub.
"Nikola Mirotić se brzo oporavlja od povrede Ahilove tetive leve noge, ali neće biti spreman za Superkup Španije i uvodne mečeve Endesa lige i Evrolige. Medicinski timovi Barselone pažljivo prate njegov oporavak kako bi odlučile kada će biti spreman", saopštili su iz Barselone.

Španski košarkaški gigant predstavio je večeras zvanično pojačanja za novu sezonu - to su srpski reprezentativac Nikola Kalinić, Jan Veseli, Tomaš Satoranski, Oriol Pauli, Majk Tobi i Oskar da Silva.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Košarka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Mirotić propušta početak sezone

Izvor: B92, 23.Sep.2022, 10:52

Košarkaš Barselone Nikola Mirotić propustiće start sezone zbog povrede Ahilove tetive, saopštio je katalonski klub..."Nikola Mirotić se brzo oporavlja od povrede Ahilove tetive leve noge, ali neće biti spreman za Superkup Španije i uvodne mečeve Endesa lige i Evrolige. Medicinski timovi Barselone...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.