KAPITENI JASNI Zvezdin teren među najpoželjnijima u Evroligi

Izvor: 011vodič.com, 16.Okt.2019, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAPITENI JASNI Zvezdin teren među najpoželjnijima u Evroligi

Kapiteni svih 18 klubova koji igraju u Evroligi učestvovali su u anketi gde im je postavljeno nekoliko pitanja. najinteresantnije je bilo na kom gostujućem terenu najviše vole da igraju, a u samom vrhu se našao teren Crvene zvezde.
U četvrtak od 19:45 igraju Fenerbahče – Baskonija, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.27.
Tačnije >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << na drugom. Arena je dobila 16,67 odsto glasova, a prva je Blaugrana, dom Barselone sa 27,78 odsto. Na trećem mestu se nalazi teren Panatinaikosa OAKA sa 11,11 odsto.
Interesantno je bilo i pitanje protiv kod trenera jedva čekaju da igraju. Na prvom mestu se našao strateg Žalgirisa Šarunas Jasikevičijus (22,22 odsto), a slede Etore Mesina iz Armanija i naš Željko Obradović (16,67), a iza njih je Realov trener Pablo Laso (11,11).
Bilo im je postavljeno i pitanje koji je najbolji Evroligin igrač o kojem se malo govori. Prvi je Kori Higins iz Barselone (16,67 odsto), a drugi Realov Fabijen Kozer (11,11).


The post KAPITENI JASNI Zvezdin teren među najpoželjnijima u Evroligi appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Košarkaši crveno-belih među omiljenim domaćinima

Izvor: RTS, 17.Okt.2019, 09:43

Srpski i regionalni košarkaški šampion Crvena zvezda u samom je vrhu klubova koje suparnici smatraju „omiljenim za gostovanja“ pokazala je anketa Evrolige u kojoj su učestvovali kapiteni svih klubova tog takmičenja. Crveno beli su na drugom mestu a najomiljeniji tim za gostovanje je Barselona. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.