Košarkaši crveno-belih među omiljenim domaćinima

Izvor: RTS, 17.Okt.2019, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši crveno-belih među omiljenim domaćinima

Srpski i regionalni košarkaški šampion Crvena zvezda u samom je vrhu klubova koje suparnici smatraju „omiljenim za gostovanja“ pokazala je anketa Evrolige u kojoj su učestvovali kapiteni svih klubova tog takmičenja. Crveno beli su na drugom mestu a najomiljeniji tim za gostovanje je Barselona.
Kapiteni 18 ekipa Evrolige >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << učestvovali su u anketi na brojne teme poput protiv koga iščekuju da igraju, kojem gostovanju se najviše raduju, protiv koga je najteže igrati isl.

Učesnici ankete su sa 16.67 odsto izabrali Beograd i utakmicu sa crveno-belima kao onu kojoj se najviše raduju. 
Ispred Zvezde u toj kategoriji nalazi se Barselone sa 27.78 odsto, dok je treće mesto pripalo Panatinaikosu sa 11.11 procenta.
Sudeći prema glasovima, igrač protiv kojeg se najviše iščekuje duel je bek Panatinaikosa Džimer Fredet. Najveći izazov je igrati protiv pleja Reala Fakunda Kampaca, dok je najpotcenjeniji košarkaš Kori Higins iz Barselone.
Strateg Žalgirisa Šarunas Jasikevičijus je "omiljeni protivnik" u kategoriji trenera.
Košarkaši Crvene zvezde igraju od 20 sati u Tel Avivu sa Makabijem meč trećeg kola i moći će u praksi da provere tačnost pojedinih rezultata ove zanimljive ankete.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.