Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2020, 21:09

Evroliga zatražila sastanak sa čelnicima ostalih liga

Ljudi iz elitnog klupskog takmičenja žele da sa predstavnicima liga iz kojih dolaze klubovi da se napravi pravi model za dalji tok sezone

Zdravstvena situacija u Evropi je daleko od idealne. Shodno tome Evroliga je pozvala čelnike Liga iz kojih dokale klubovi koji učestvuju u njenim takmičenjima da 5. novembra "sednu za isti sto" - putem video linka - kako bi se napravio najbolji mogući plan za odigravanje utakmica tokom narednog perioda i razgovaralo o svim trenutnim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ograničenjima za realizaciju istih, saznaje MOZZART Sport.

Evropska klupska košarka zapala je u ozbiljan problem zbog sve teže epidemiološke situacije širom Starog kontinenta, jer se sada na nedeljnom nivou odlaže i po nekoliko utakmica u oba ranga, a zatim se formiraju naknadni termini što bi moglo da dovede do velikog preopterećenja klubova u narednom periodu.

Samo u protekloj rundi Evrolige otkazana su dva meča, Zenitov okršaj s Panatinaikosom u Sankt Peterburgu zbog pozitivnih slučajeva u redovima atinskog giganta, te duel milanske Olimpije i Albe jer je u svlačionici nemačkog šampiona zabeležena takođe zaraza virusom korona. Evroliga je pre nekoliko dana odredila termine odigravanja utakmica koje su bile otkazane u uvodna četiri kola, ali se pokazalo da to nije idealan model za dalji rad.

Upravo iz tog razloga Evroliga insistira da se 5. novembra otvoreno razgovara o problemu koji muči celu Evropu i pronađu adekvatni mehanizmi kako bi se ovaj težak period prebrodio...

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.