Izvor: HotSport.rs, 13.Okt.2023, 23:45

EVROLIGA: Barsa se vratila iz mrtvih u Pireju, pa trjufmovala, Valensija posle drame bolja od Fenera! (FOTO)

Odlično košarkaško veče. Košarkaši Barselone gostovali su u paklenom Pireju ekipi Olimpijakosa u okviru drugog kola Evrolige od 20:15. ‘Katalonci’ su na kraju ipak došli do trijumfa i pokazali Partizanu šta ih očekuje u utorak u ‘Štark areni. Gosti su odlično počeli i kontrolisali utakmicu tokom čitave prve deonice da bi na kraju tog dela sustreta imali prednost od +7 (23:16). I u nastavku ista slika, dominacija Barselone, ali ... Read more
The post EVROLIGA: Barsa se vratila iz mrtvih u Pireju, pa trjufmovala, Valensija posle drame bolja od Fenera! (FOTO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.