EVROKUP: Huventud nije uspeo da ponovi uspeh Turk Telekoma

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 23:22

EVROKUP: Huventud nije uspeo da ponovi uspeh Turk Telekoma

Pobednik ide u Evroligu.

Košarkaši španske Gran Kanarije su drugi finalista Evrokupa. Oni su na svom terenu u polufinalu savladali Huventud sa 89:86 (18:15, 24:28, 23:13, 24:30) i tako su izašli na crtu Turk Telekomu koji je ranije uspeo da izbori meč u kojem se vodi bitka za učešće u Evroligi.

Turk Telekom je kao drugoplasirani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uspeo da pobedi prvoplasirani Prometej, ali Huventud nije uspeo da ponovi njihov podvig.

Najbolji kod Gran Kanarije bili su Endrju Albisi sa 17, Nikola Brusino 14, Vitor Benite sa 13, Demijan Inglis sa 11 i Kalifa Diop sa devet poena. Kod Huventuda, Andreas Feliz je postigao 21, Ante Tomić 18, Vladimir Brodzianski 15, Žoel Para 12 poena.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.