EL: Zvezda testira evropskog prvaka i sebe - zabava zagarantovana!

Izvor: Sportal.rs, 05.Mar.2015, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Zvezda testira evropskog prvaka i sebe - zabava zagarantovana!

Evropski prvak u Beogradu. Ne postoji bolja pozivnica za navijače Zvezde da u četvrtak uveče (20.45) u velikom broju kao i do sada ispune "Kombank Arenu" i podrže ekipu Dejana Radonjića u još jednom meču sazrevanja - protiv šampiona Evrolige Makbija iz Tel-Aviva.

Lišeni takmičarskog imperativa, crveno-beli će do kraja Top 16 faze igrati za sebe, za navijače, za dizanje samopouzdanja, za čast, jer su već izgubili šanse da se umešaju u borbu za četvrtfinale, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << pre početka sezone niko ko razmišlja zdravorazumski nije ni pominjao kao lestvicu koja mora biti preskočena. Cilj je ispunjen samim plasmanom među 16 najboljih timova u Evropi i to je veliki rezultat za najmlađu ekipu u Evroligi.

Loše vreme, Zvezdinih 1/7 u top 16 fazi i poraz od Partizana su faktori koji bi mogli da utiču na to da brojnost u Areni protiv Makabija ne bude na onom nivou od ranije. Navijači i ljkubitelji košarke koji drže do sebe ne smeju imati izgovora, jer je košarkaška zabava u četvrtak uveče zagarantovana.

- Utakmica u četvrtak je sjajan povod za proslavu 70. rođendana Crvene zvezde i fenomenalan protivnik je odlična prilika da se svi okupimo. Nadam se da će u četvrtak "Kombank arena" ponovo biti puna i da će atmosfera biti kao i do sada u svakom meču - neverovatna - priželjkuje spektakl jedan od najboljih igrača Zvezde ove sezone Nikola Kalinić.

- Naši navijači su nas bodrili i kada nam nije išlo. Sećamo se svi dobro meča protiv Laboral Kuće kada nisu mogli da budu prisutni u hali, ali su slali svoje slike i na taj način nam pružili podršku. Pozvao bih ih da u velikom broju dođu u četvrtak i da još jednom pokažu da su sigurno najbolji navijači.

Evroliga, Top 16, Grupa E, 9. kolo

Crvena zvezda Telekom - Makabi 20.45

Panatinaikos - Barselona 20.45

Petak

Galatasaraj - Real Madrid 19.00

Odigrano u sredu

Alba - Žalgiris 80:72

TABELA: Real Madrid 7/1, Makabi 6/2, Barselona 5/3, Panatinaikos 5/3, Alba 4/5, Žalgiris 3/6, Galatasaraj 2/6, Crvena zvezda Telekom 1/7.

(foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.