EL: PAO siguran u Bambergu

Izvor: B92, 28.Mar.2013, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: PAO siguran u Bambergu

Košarkaši Panatinaikosa bez većih problema pobedili su Brose Baskets na gostujućem terenu rezultatom 82:60 u 13. kolu grupe E Top 16 faze Evrolige.

Grčki tim je tako zabeležio deveti trijumf i nalazi se na deobi druge pozicije sa Realom i Anadolu Efesom koji su izgubili od CSKA, odnosno Unikahe.

Najefikasniji u redovima Panatinaikosa bio je Jonas Mačulis sa 24 poena, dok su nekadašnji košarkaši >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizana Stefan Lazme i Džejms Gist dodali po 11. Kod Nemaca Boštjan Nahbar je postigao 14, Met Volš 12, a Šerod Ford 11 poena.

Već u prvom periodu je gostujući tim stigao do dvocifrene prednosti, a serijom 8:0 na startu druge deonice razlika je povećana na 15 poena, kako se i završilo prvih 20 minuta, 42:27. Brose ni u drugom poluvremenu nije stigao do šansi za priključak i preokret, razlika je rasla iz minuta u minut pa se u poslednjih deset minuta ušlo rezultatom 59:41. Ponovo je Panatinaikos velikom serijom 20:6 podigao prednost i rutinski priveo utakmicu kraju.

Dan je obeležila velika pobeda Makabija nad Bešiktašem od 101:58.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Grčka,   Ford

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Panatinaikos ide dalje

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Mar.2013, 19:29

Košarkaši Panatinaikosa izborili su nastup u četvtfinalu Evrolige pošto su pobijedili Brose Baskets u 13. kolu Grupe E elitnog takmičenja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.