EL - Najbolju asistenciju u novembru izveo je Marko Gudurić! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2016, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL - Najbolju asistenciju u novembru izveo je Marko Gudurić! (video)

Košarkaš Crvene zvezde mt:s Marko Gudurić izveo je najbolju asistenciju u Evroligi računajući mečeve koji su odigrani u novembru. Dva puta na liste se našao i Miloš Teodosić.

Najbolja zakucavanja u Evroligi tokom novembra već ste imali prilike da vidite, a izabrano je i deset asistencija koje su obeležile prethodni mesec.

Prvotimac Crvene zvezde mt:s Marko Gudurić završio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je na vrhu liste od deset najboljih asistencija u novembru, dok je Miloš Teodosić zauzeo drugu i petu poziciju.

Evroliga je procenila da je najbolju asistenciju u novembru Gudurić izveo na meču sa Bambergom kada je posle kontranapada spojio Marka Simonovića sa košem i omogućio mu da prikuca loptu u obruč.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dominacija Srba u Evroligi: Gudurićeva asistencija najbolja u novembru, Teo na drugom mestu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Nov.2016

Naši košarkaši dominiraju u ovom segmentu u najelitnijem evropskom takmičenju..Kako smo stigli do kraja novembra Evroliga je odabrala najbolje asistencije, a na vrhu se našao Marko Gudurić sa asistencijom u kontranapadu protiv Brose Basketa kada je akciju završio Marko Simonović zakucavanjem!..Treba...

Nastavak na MozzartSport.com...

Srbin izveo asistenciju novembra! Ne, nije Teo (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 30.Nov.2016

Srbin je majstor asistencija. Svi bismo pomislili na Miloša Teodosića, ali, najbolja asistencija Evrolige u novembru delo je beka Crvene zvezde Marka Gudurića...Na meču sa Bambergom u gostima, mladi bek crveno-belih maestralno je uposlio imenjaka Simonovića, kome nije bilo teško da zakuca u koš...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.