Cela prva petorka Barselone u autu, i Lakovič se povredio

Izvor: Blic, 13.Dec.2010, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cela prva petorka Barselone u autu, i Lakovič se povredio

Posle Bazilea, Mikela, Navara i Lorbeka, Barselonu je sačekala nova loša vest - povredio se i Jaka Lakovič i predstoji mu duža pauza.

Glavobolja trenera Barselone Ćavija Paskvala iz dana u dan postaje sve veća. Uganut zglob iskusnog plejmejkera na prvi pogled činio se kao bezazlena stvar, međutim dijagnoza će biti uspostavljena tek posle detaljnih pregleda jer se igrač požalio na jake bolove.

Barselona je tokom vikenda dobila Valjadolid (65:55), a u sredu je čeka važan meč Evrolige sa Lijetuvos Ritasom, kako bi evenutalno poboljšala svoju poziciju u grupi pred odlazak u TOP 16, javlja portal košarka.rs.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.