CSKA bez Teodosića brani titulu Evrolige?

Izvor: B92, 11.Maj.2017, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CSKA bez Teodosića brani titulu Evrolige?

Miloš Teodosić, plejmejker moskovskog CSKA, možda neće biti u mogućnosti da pomogne saigračima na Fajnal-foru Evrolige.

Kapiten reprezentacije Srbije nije igrao za 'Armejce' od poslednjeg duela sa Baskonijom u četvrtini finala elitnog takmičenja 25. aprila, a novinarka Niki Bakuli kaže da su u klubu zabrinuti da će bez Tea morati da brane titulu prvaka Evrope u Istanbulu.

"Miloš Teodosić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je povređen i ne trenira još od duela sa Baskonijom. U CSKA se pribojavaju da neće biti spreman za Fajnal-for", napisala je grčka novinarka.

Fajnal-for Evrolige na programu je od 19. do 21. maja u Istanbulu, a rival CSKA u polufinalu biće Olimpijakos, dok se u drugom polufinalu sastaju madridski Real i Fenerbahče.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOK - Završnica EL bez Teodosića?

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2017

Srpski košarkaš je trenutno povređen, postoji mogućnost da čak propusti i završnicu Evrolige!..Kapiten reprezentacije Srbije, Miloš Teodosić, mogao bi da propusti ostatak sezone za moskovski CSKA, prenela je grčka novinarka, Niki Bakuli...Od poslednjeg duela protiv Baskonije u okviru četvrtfinala...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.