Ruska armija bez srpskog generala u odlučujućim bitkama?

Izvor: Vesti-online.com, 12.Maj.2017, 07:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruska "armija" bez srpskog "generala" u odlučujućim bitkama?

Strahovanje navijača moskovskog CSKA da bi u odbranu titule prvaka Evrope njihov tim mogao da krene bez Miloša Teodosića dodatno je podgrejala grčka novinarka Niki Bakuli.

Naime, ona tvrdi da je dobila informaciju iz kluba da postoji zabrinutost da trener Itudis neće moći da računa na srpskog plejmejkera na Fajnal-foru u Istanbulu, a izlišno je govoriti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i pisati koliko je Teo važan za igru CSKA..

- Miloš Teodosić je povređen i ne trenira još od duela sa Baskonijom. U CSKA se pribojavaju da neće biti spreman za Fajnal-for - napisala je Bakuli, prenosi B92.

Najbolji evropski klubovi od 19. do 21. maja odlučivaće o novom šampionu, a u polufinalnim duelima sastaće se CSKA i Olimpijakos, te Real i Fenerbahče.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.