Beograd kandidat za organizaciju fajnal-fora Evrolige 2016.

Izvor: Prva.rs, 07.Jun.2014, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd kandidat za organizaciju fajnal-fora Evrolige 2016.

Koristim ovu priliku da vas podsetim da Beograd ima odličnu infrastrukturu za priređivanje takvih sportskih takmičenja, kao i potrebno iskustvo u organizaciji velikih sportskih događaja. Nadam se da će ULEB razmotriti ovo pismo o zainteresovanosti i izražavam iskrenu nadu da će Beograd imati mogućnost da predstavi svoju kandidaturu", navodi se u pismu gradonačelnika Beograda.

Mali je podsetio da je KOMBANK Arena jedna je od najvećih dvorana u Evropi, kao i da je korišćenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << za utakmice Evropskog prvenstva 2005. godine, "Dijamantske lopte" 2004, "Univerzijade 2009" i mnoga klupska takmičenja.

"Kapaciteti, struktura, bezbednost, uslovi, karakteristike i lokacija ove dvorane ispunjavaju najviše standarde ove vrste sportskog takmičenja. Takođe, postoji niz hotela sa pet i četiri zvezdice u neposrednoj okolini dvorane koji se nalaze u radijusu od oko dva kilometra. KOMBANK Arena i svi pomenuti hoteli nalaze se u neposrednoj blizini autoputa, na oko 20 kilometara od međunarodnog aerodroma Nikola Tesla", poručio je Mali.

On je istakao da je Beograd spreman da podrži i srpske košarkaške klubove ukoliko budu želeli da organizuju kvalifikacioni turnir ULEB-a za plasman u Evroligu.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.