Barsa slavila u Tel Avivu

Izvor: MVP.rs, 02.Nov.2016, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa slavila u Tel Avivu

Tajris Rajs je vodio svoj tim do novog trijumfa.

Kako vreme odmiče košarkaši Barselona Lase igraju sve bolje. Oni večeras su na starani savladali Makabi FOKS sa 79:69 i stigli do pozitivnog skora u Evroligi 3-2. Sa druge strane Ponos Izraela se nalazi u teškoj situaciji sa tri poraza u pet kola.

Katalonici su nakon početnog vođstva Makabija stigli do prednosti finišom prve četvrtine i održali je do samog kraja meča. Tim Jorgosa Barcokasa dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << je prve tri četvrtine i u zavšnih 10 minta meča ušli sa prednošću od 11 poena. Do kraja meča Makabi nije uspeo ni da se približi gostima, tako da su nakon dve vezane pobede doživeli poraz pred svojim gledaocima.

Ponovo je najbolji u redovima Barse bio Tajris Rajs. Bivši MVP fajnal fora u dresu Makabija presudio je nekadašnjem klubu sa 21 poenom i tri asistencije, dok je Džoi Dorsi odlično odmenio indisponiranog Antu Tomića(3p) postigavši 11 poena uz isto toliko skokova i četiri asistencije. Mladi srpski reprezentatvica Stefan Peno igrao je četiri minuta bez učinka. Na drugoj strani Endru Gaudlok je imao 19 poena, a poen manje je zabeležio Devin Smit(4/7 za tri, 6 skokova).

U narednom kolu Barsa dočekuje Žalgiris, dok Makabi ide na noge Panatinaikosu u Atinu.

REZULTATI PETOG KOLA

SREDA

Fenerbahče - UNIKS 73:81 (Bogdanović i Kalinić nisu igrali)

Makabi FOKS - Barselona Lasa 69:79 (Peno bez učinka)

ČETVRTAK

Olimpijakos - CSKA (20č)

Brose Bamberg - EA7 Emporio Armani (20č)

Real Madrid - Galatasaraj (21č)

PETAK

Žalgiris - Doguš Darušafaka (18č)

Anadolu Efes - Panatinaikos Superfuds (18,45č)

Crvena zvezda mts - Baskonija (19č)

(foto: Euroleague.net)


Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.