Već viđeno - Judo deli rampe, Veseli lomi obruče (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2016, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Već viđeno - Judo deli 'rampe', Veseli 'lomi obruče' (video)

Šampion Turske ima jednu od najboljih unutrašnjh linija u Evropi što se potvrđuje iz meča u meč. Pogledajte nove majstorije Ekpea Judoa i Jana Veselog.

Košarkaši Fenerbahčea ugostili su u okviru 5. kola Evrolige ekipu Uniksa, a centarska linija domaćeg tima ponovo je iskočila u prvi plan.

Dobro je poznato da Željko Obradović u svom timu ima neke od najboljih centara Evrope, a pritom ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << taj luksuz da može da ih rotira i na različite načine uklapa u svoj tim.

Neretko se dešava da Pero Antić rešava šutevima za tri poena, dok je Jan Veseli zadužen za "lomljenje obruča", a Ekpe Judo za defanzivne zadatke.

Večeras smo na delu ponovo videli "Letećeg Čeha" koji je izveo još jedan sjajan "alej-up", dok je Ekpe Judo u odbrani "spustio rampu".

.@JanVesely24. As always. #7DAYSMagicMoment #FNBUNK pic.twitter.com/amXCuVVxz8

— EuroLeague (@EuroLeague) November 2, 2016

.@EkpeUdoh with a huge block. 🚫#7DAYSMagicMoment #FNBUNK pic.twitter.com/OdQfA0JqU0

— EuroLeague (@EuroLeague) November 2, 2016
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ne ide bez Bogdana, najgori tim Evrolige šokirao Obradovića i Fener! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 02.Nov.2016

Košarkaši Fenerbahčea poraženi su od Uniksa u 5. kolu Evrolige, i to na svom terenu sa 81:73...Vruć šamar doživela je ekipa Željka Obradovića u Istanbulu, pošto je poražena od ekipe koje do sada nije imala nijednu pobedu u Evroligi! U poslednjoj deonici je podbacio Fener, kome je nedostajao...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.