ALIMPIJEVIĆ: Fener nam je pokazao sve naše nedostatke

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2017, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALIMPIJEVIĆ: Fener nam je pokazao sve naše nedostatke

Prvak Evrope lako upisao trijumf.

Trener crveno-belih Dušan Almpijević istakao da je njegov tim igrao protiv ekipe koja zna da naplati svaku grešku.

EVROLIGA: Fenerbahče ubedljiv protiv umorne Zvezde (VIDEO+FOTO)

OBRADOVIĆ: Iskoristili smo umor Zvezde

Fenerbahče je u 13. kolu Evrolige lako savladao Crvenu zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (82:56).

- Kao što sam rekao i pre meča, Fener je tim koji vam pokaže sve vaše nedostatke, oni napadaju tačno onako kako žele. Pokazali su da fizički nismo na istom nivou. Ako kasnite sa rotacijom, kazne vas. Ovo je za nas škola i moramo da nastavimo da rastemo iz meča u meč - rekao je Alimpijević.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VESELI: Nije bilo lako sa Zvezdom

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2017, 07:23

Fener lako savladao crveno-bele...Krilni centar Fenerbahčea Jan Veseli naveo je da je njegova ekipa pobedila Crvenu zvezdu (82:56) u 13. Evrolige jer se dobro pripremila za ovaj duel...EVROLIGA: Fenerbahče ubedljiv protiv umorne Zvezde (VIDEO+FOTO)..SVE BLIŽI POVRATKU: Bivši reprezentativac Srbije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.