Izvor: Scandal.rs, 25.Mar.2020, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni i deca preklinju Draganu: NEMOJ DA IDEŠ NA TURNEJU, PLAŠIMO SE KORONE!

Dragana Mirković za nekoliko dana kreće na australijsku turneju, zbog koje njena deca Marko i Manuela i muž Toni danima plaču i umiru od brige! NOVI STAR! Šok slike: ANIN ŠVALER iz Dubaija otkriva sve tajne! Kijina mama ulazi da RASKRINKA Lunu i Anabelu! TRUDNA Miljana i Zola prose pare! Ilda i Goca POBEGLE u The post Toni i deca preklinju Draganu: NEMOJ DA IDEŠ NA TURNEJU, PLAŠIMO SE KORONE! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ĐORĐE DAVID HITNO PREBAČEN U BOLNICU ZBOG UPALE PLUĆA! Testirao se na korona virus, a REZULTATI…

Izvor: Scandal.rs, 26.Mar.2020, 11:09

Đorđe David objavio je na Instagramu da je trenutno u bonici i da čeka rezultate testa na korona virus. STAR otkriva: Kijina MAMA će u Zadruzi RASTURITI Luninu MAMU! Toni i deca preklinju Draganu: NEMOJ DA IDEŠ NA TURNEJU, PLAŠIMO SE KORONE! “Odreknite me se svi, odvratna sam!” Luna histerisala...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.