Rekao da je bio u Italiji, a zapravo bio u ZATVORU?! Paulin otac otkrio kako je UPOZNAO Frana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021, 22:16

Rekao da je bio u Italiji, a zapravo bio u ZATVORU?! Paulin otac otkrio kako je UPOZNAO Frana!

Iznenadio se šta je video u rijalitiju!

Ivana Šopić i Stefan Kandić Kendi ugostili su u večerašnjoj emisiji "Pitam za druga" Vuka Moba i oca Paule Hublinu, Matiju Hublin.

Matija je otkrio kako je proteklo upoznavanje sa Paulinim bivšim dečkom Franom Pujasom.

- Imao sam utisak da je dobar dečko, na prvu loptu mi je bio skroz okej. Došao je sa Paulom kod mene, ispričao mi je da je maneken, da je bio u Italiji i da je tamo imao reviju, na kraju se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispostavilo da je bio u zatvoru - priča Matija Hublin.

- Ostao sam u šoku kad sam čuo neke stvari na televiziji. Nisam imao pojma da je imao problema sa narkoticima, on je kod nas došao kao mio i drag dečko - otkriva Paulin otac.

Pogledajte rezultate

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.