Pogledajte kako su Đorđe, Dragan i Boškić zaposlili Anu i Jelenu u arhivi! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 17.Apr.2015, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako su Đorđe, Dragan i Boškić zaposlili Anu i Jelenu u arhivi! (foto)

Najbolje srpske teniserke Ana Ivanović i Jelena Janković u petak su nakon žrebanja parova za duel Fed Kupa sa Paragvajem imale priliku da posete čuveno “Arhivatorsko odeljenje” i budu deo humorističke serije “Državni posao”.

Ana i Jelena bile su deo epizode serijala koja je snimana u petak, sjajno su se provele, kao i glumačka ekipa, o čemu svedoče i fotografije sa arhivatorima Đorđem Čvarkovim, Draganom Torbicom i Boškićem.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković,   Tenis

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Državni posao" za Anu i Jelenu

Izvor: RTS, 17.Apr.2015

. Poslednje savete pred Fed Kup meč protiv Paragvaja Ana Ivanović i Jelena Janković dobile su od ekipe serije "Državni posao". One su ocenile da će im ovaj savet mnogo značiti. Pogledajte kakav su savet dobile i njihove utiske nakon toga.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.