Olimpijske igre: Novak i Zimonjić u drugom kolu! Košarkaši savladali Venecuelu!

Izvor: Svet plus, 07.Avg.2016, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijske igre: Novak i Zimonjić u drugom kolu! Košarkaši savladali Venecuelu!

Olimpijske igre već prvog dana donele su uspeh pojedinim našim sportistima. Novak Đoković i Nenad Zimonjić plasirali su se u drugo kolo, košarkaši su savladali Venecuelu, dok su delfini protiv Mađarske igrali nerešeno.

Novak Đoković i Nenad Zimonjić u toku ranih jutarnjih časova savladali su Marina Čilića Marina Draganju. Rezultat meča je bio 6:2, 6:2, a Marin >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Čilića otkrio je da on i Draganja nisu imali šanse. "Nismo imali pravu šansu da se vratimo u meč pored ovakvog Novaka. On nas je 'uništio' riternima", rekao je Marin, prenela je agencija Hina.

U samom startu, košarkaši su pobedili Venecuelu na Olimpijskim igrama sa (86:62). Na ovako ubedljivoj pobedi čestitao im se Saša Đorđević, ali i skrenuo pažnju Orlovima na veoma spremnu ekipu iza Australije. Vaterpolisti su juče sa Mađarskom odigrali nerešeno i krajnji rezultat utakmice bio je 13:13. Odbojkašice su savladale Italiju sa 3:0 u setovima, a kapiten reprezentacije Maja Ognjenović tvrdi da joj je ovo najlepši poklon za rođendan!

Sa druge strane, Ivanu Anđušić Maksimović sreća nije pogledala u kvalifikacijama vazdušnom puškom, ali se nada da će u sledećoj disciplini biti uspešnija. Jelena Janković i Aleksandra Krunić izgubile su dubl od Britanki. Biciklista Ivan Stević nije uspeo da završi drumsku trku. Čaba Silađi nije uspeo da se plasira u polufinale. Anja Crevar takođe nije uspela da se plasira u finale, kao ni Velimir Stjepanović u diciplini 400m slobodno. Ana Ivanović izgubila je od Karle Suarez Navaro 6:2, 1:6, 2:6.
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.