Hrvati upoznali Novakovu moć: Uništio nas je!

Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2016, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati upoznali Novakovu moć: Uništio nas je!

„Bolje smo počeli meč i dobili vetar u leđa“, poručio je najbolji teniser sveta

Za Novaka Đokovića i Nenada Zimonjića Hrvati su predstavljali lako predjelo. Srpski par se dominantnom igrom prošetao do drugog kola Olimpijskih igara u Riju (6:2, 6:2). Jednostavno Čilić i Draganja nisu bili konkurentni.

Razumljivo je što >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je najbolji teniser sveta bio zadovoljan posle meča.

„Atmosfera je bila specifična, mnogo publike i oni su dosta učestvovali u meču. Ipak su Olimpijske igrev u pitanju i potpuno je drugačiji osećaj predstavljati zemlju. Trudili smo se da izvučemo maksimum, mislim da smo bolje počeli meč. Uspeli smo da napravimo brejk, zatim spasili neke lopte i to nam je dalo vetar u leđa“, izjavio je za HRT prvi teniser sveta Novak Đoković.

Hrvati su bili realni u oceni. Protiv ovakvog Novaka više se nije moglo.

„Nismo imali pravu šansu da se vratimo, a Novak Đoković nas je uništio riternima. Jednostavno, nismo imali sreće pri žrebu, jer će Srbi daleko da doguraju“, poručio je Marin Čilić.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.