OVO NIKO NIJE ZNAO: Lokica i Čola ne pričaju godinama, evo i zbog čega (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 09.Feb.2017, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO NIKO NIJE ZNAO: Lokica i Čola ne pričaju godinama, evo i zbog čega (VIDEO)

Verovali ili ne, Lokica Stefanović i Zdravko Čolić ne pričaju dugi niz godina. Ovu "tajnu" otkrila je upravo Lokica gostujući u emisiji "150 minuta" na Prvoj televiziji, a razlog je bio taj što je u dokumentarnom filmu "Pjevam danju, pjevam noću" iz 1979. godine reditelja Jovana Ristića rekla da Čola nije talentovan za igru.

- Ja sam snimila taj deo, gde kažem da Zdravko nema talenta za igru. Tada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << prestalo naše prijateljstvo. Ja sam to morala da kažem, jer je Rica (reditelj) to tražio od mene. Bolje da sam ja rekla to. Od tada nismo razgovarali, ali meni je žao. Nikad ne govorim ružne stvari o ljudima. Objasnila sam samo da on nema talenat za igru, a vežbanjem smo napravili rezultat. Naučio je da igra - navela je Lokica.

Lokica je rekla da bi volela da se pomiri sa Čolićem.

- Volela bih zbog njegovih ćerki i žene. Mi smo sada matori. Imam i ja ćerku i unuče - rekla je ona.

Pogledajte šta je Lokica rekla:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Lokica otkrila: Zdravko Čolić ne razgovara sa mnom 40 godina!

Izvor: Svet plus, 09.Feb.2017

Lokica Stefanović gostujući u jednoj emisiji na televiziji prva, javno je priznala da sa Zdravkom Čolićem ne razgovara skoro 40 godina...Plesna grupa Lokice, popularnost su stekle nastupajući uz najveću jugoslovensku zvezdu Zdravka Čolića, tako što su mu bile plesna grupa na svim nastupima,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.