NOVA IZDAJA! Anabela se zbližila s njom, kad je Luna videla - POZELENELA od muke! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 06:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA IZDAJA! Anabela se zbližila s njom, kad je Luna videla - POZELENELA od muke! (VIDEO)

ŠTa joj to treba?

Anabela Atijas postaje sve bliža sa Jelenom Pešić, najvećom suparnicom njene ćerke Lune Đogani u ovoj trećoj sezoni "Zadruge".

Njih dve su sinoć pred spavanje ćaskale u krevetu, a kako je u sobi bilo bučno, nije se jasno mogao čuti čitav razgovor.

- Ja sam rekla da ti meni izgledaš kao majka koja je požrtvovana, da može sve da joj se kaže. Ja bih sutra kad bih bila majka samo išla ka tome da imam otvoren odnos sa decom, to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je najbitnije - pričala je Pešićeva i hvalila Anabelu.

U tom trenutku pored njih je prošla Luna, koja je ostala zatečena prizorom, ali nije htela ništa da kaže na to što se njena majka sada druži sa Pešićevom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.