Lepa Brena ZAKAZALA KONCERT U ZAGREBU: Nakon snajke Aleksandre će i ona pevati u ARENI, a evo i KAD

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023, 00:15

Lepa Brena ZAKAZALA KONCERT U ZAGREBU: Nakon snajke Aleksandre će i ona pevati u ARENI, a evo i KAD

Lepa Brena prisustvuje večeras snajkinom koncertu i mnogi se nadaju da će i Brena zapevati. Ona je iskoristila ovaj momenat slavlja kako bi obelodanila da se i ona sprema da proveri koliki je pun potencijal Arene Zagreb.

Lepa Brena otputovala je u Zagreb kako bi prisustvovala koncertu svoje snajke Aleksandre Prijović, ali i kako bi promovisala svoj biznis sa čarapama, koje su njen brend.

Pevačica je mnoge iznenadila kada je danas izjavila da će i ona pevati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Areni u Zagrebu, ali sledeće godine.

O ovome je obavestila svoje fanove putem Instagrama, ali je rekla i za hrvatske medije da se gledaju za godinu dana.

- Sledeće godine 6.12. biće jako vruća atmosfera, kao što je to kod naše drage Aleksandre - rekla je Brena i nazdravila.

Podsetimo, njena snajka Aleksandra Prijović ima i više nego uspešnu turneju u regionu pod nazivom "Od istoka do zapada", a trenutno ima koncertnu seriju u Zagrebu, pa se mnogi nadaju da će joj se Brena večeras pridružiti na bini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.