LJUTI RIVALI OČI U OČI! Večeras u emisiji Zadruga - Narod pita naćiće se NJIH DVOJICA - HAOS U NAJAVI?

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2020, 18:00

LJUTI RIVALI OČI U OČI! Večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" naćiće se NJIH DVOJICA - HAOS U NAJAVI?

Da li će uspeti da se ne posvađaju?

Od ove večeri nastavlja se tradicija kao i prošlog leta. Nakon što je sinoć voditeljka Dušica Jakovljević ugostila pobednicu "Zadruge 3" u emisiji "Intervju sa pobednicom", večeras će nastaviti druženje sa ostalim zadrugarima, a prvi koji će se nakon superfinala pojaviti pred gledaocima biće Marko Miljković i Mensur Ajdarpašić u emisiji "Zadruga - Narod pita".

Njih dvojica će se večeras sresti ponovo oči u oči, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon što je u superfinalu Marko osvojio drugo mesto a Mensur treće. Podsetimo, poslednjih nedelja Marko i Mensur imali su žestoke okršaje, a Miljković je čak sumnjao da Ajdarpašić gaji emocije prema Luni Đogani.

Da li su njih dvojica zakopali ratne sekire i zaboravili na svađe saznaćete večeras, a gledaoci će imati prilike da se uključe uživo u program i postave pitanja ovim bivšim superfuinalistima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"MARKO JE MALA MACA ZA TEBE" Mensura napala gledateljka u emisiji, a evo kako ga je potkačila Dušica - bila je SUROVO ISKRENA

Izvor: Blic, 13.Jul.2020

Od ove večeri gledaoci televizije "Pink" mogu da prate emisije "Zadruga - Narod pita". Prvi koji su se nakon superfinala pojavili pred gledaocima bili su Marko Miljković i Mensur Ajdarpašić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.