ŽESTOKA SVAĐA U STUDIJU! Mensur i Marko ušli u sukob Ima ku*čevit stav (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 01:06

ŽESTOKA SVAĐA U STUDIJU! Mensur i Marko ušli u sukob "Ima ku*čevit stav" (VIDEO)

Umalo da se posvađaju ponovo.

Voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je večeras u emisiji "Zadruga - narod pita" Marka Miljkovića i Mensura Ajdarpašića.

Nakon što je prikazan prilog svih svađa Mensura i Miljkovića oni su prokomentarisali sve.

- Bilo je interesantnijih svađica od ove. Ja znam šta radim, ali to znači da moj cilj nije bio Mensur. Generalno znam šta radim u rijalitiju i retko kad izgubim pojam o kamerama. Sa mnogima sam igrao igre. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Oseti se energija. Ja apsolutno ne gledam ko ima kakvu podršku. 66% je Mensur meni pozitivac, bio mi je interesantan u njegovim šalama. Ali ima i tu negativnu energiju. Ja sa pokušavao dosta puta da priđem Mensuru, da mu objasnim kakva je Mina, ali je on bio u grču i mislio je da ja pokušavam da ga izmanipulišem. Ima malo k*rčeviti stav - rekao je Marko.

- Marko ne voli ljude kojima ne može da manipuliše - dobacio je Mensur.

- Ja sam isto k*rčevit, ali to nosim, ne plačem i ne kukam, nemojte mene - dodao je Miljković.

Kako je sve izglefalo pogledajte u video-prilogu:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.