Mensuru upućene TEŠKE REČI! Voditeljka SUROVA u izlaganju! (VIDEO)

Izvor: Svet, 14.Jul.2020, 10:16

Mensuru upućene TEŠKE REČI! Voditeljka SUROVA u izlaganju! (VIDEO)

Treća sezona rijaliti programa Zadruga je završena, a gledaoci će narednih dana moći da prate emisije “Zadruga – Narod pita” gde će učesnici komentarisati sva dešavanja i odgovarati na postavljena pitanja. Prvi su gostovali superfinalisti Marko Miljković i Mensur Ajdarpašić, koji su osvojili drugo i treće mesto.
“MARKO JE ZA TEBE MALA MACA” Dušica Jakovljević je u toku razgovora konstatovala kako se dosta komentariše njihova agresija, na šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Mensuru nije bilo nimalo svejedno.
„Obojica ste okarakterisani kao agresivci, da ste agresivni prema svojim devojkama”, rekla je Dušica.
NOVI SVET U PRODAJI! Darko UZEO Ani DETE! UGROZILI STE JOJ ŽIVOT! LUNA: “Moram na LEČENJE, zbog Marka sam napravila VELIKU GREŠKU!” Severinu juri POLICIJA! Ana u SVAĐI sa Rastom! Milica ZARAZILA MAJKU KORONOM!

„Ne bih ja to tako rekao, ja sam sportista i veoma sam temperamentan. Ne bih sebe nazvao agresivnim, radim na sebi”, pravdao se Mensur.
„Da, ali videli smo i da si lupao vrata, udario si Baneta Čolaka. Marko je mala maca za tebe”, bila je surova Dušica.
„Ja sam bio isprovociran. Kajem se naravno zbog nekih postupaka”, rekao je Mensur, a onda se uključila gledateljka koja nije imala reči hvale za zadrugara.
Ona je izjavila da o Mensuru nema lepo mišljenje i da smatra da je nasilan.

 
SVETRAJKO RISTIC/SVET
The post Mensuru upućene TEŠKE REČI! Voditeljka SUROVA u izlaganju! (VIDEO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

SRAMNO! Voditeljka Dušica Jakovljević tokom emisije dobila JEZIVE PRETNJE!

Izvor: Press, 14.Jul.2020

Voditeljka Dušica Jakovljević je tokom večerašnje emisije "Zadruga - narod pita" u kojoj su gostovali Marko Miljković i Mensur Ajdarpašić dobila jezive pretnje. . Foto:pink. Foto:...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.