KAKVA EKSKLUZIVA! Uhvaćena na Pinku, potvrdila sve - i ova legenda ulazi u Zadrugu 7 elita

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2023, 22:54

KAKVA EKSKLUZIVA! Uhvaćena na Pinku, potvrdila sve - i ova legenda ulazi u "Zadrugu 7 elita"

Jedva čekamo da je vidimo.

Najveća rijaliti zvezda regiona Miljana Kulić nedavno je potvrdila u emisiji ,,Narod pita" da će ući u ,,Elitu 7". A onda je na užas mnogih njenih fanova otkazala i rekla da ne želi da uđe u Zadrugu 7.

Na svu sreću fanovi mogu da odahnu, jer je došlo do novog preokreta.

Naime, Miljana je početkom ove nedelje potvrdila da ne ulazi u Elitu i razočarala mnoge .

Obaveštenje! Hvala vam na pregršt >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poruka koje mi šaljete svakodnevno. Hvala vam, armijo, najjači smo, tj. najjači ste! Ja, Miljana Kulić, NE ULAZIM u Zadrugu!!! Uskoro vas očekuje nešto gde ćemo mnogo više da se družimo... Volim vas - poručila je Kulićeva putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Kao što smo rekli Miljana ima sada novo obaveštenje.

Miljana je objavila fotografiju sa televizije Pink. Kako se već pisalo, Miljana je navodno prekinula letovanje u Egiptu, kako bi se vratila u Srbiju, a sada je izgleda sve zvanično.

Na Instagram profilu Miljana je objavila fotografiju iz čuvenog lifta Ružičaste televizije, a ukoliko neko nije prepoznao, ona je olakšala sve i objavila lokaciju gde se nalazi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.