MILJANA IPAK ULAZI U ELITU?! Zadrugarka prekinula letovanje zbog Zole, HITNO doletela za Beograd!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2023, 09:39

MILJANA IPAK ULAZI U "ELITU"?! Zadrugarka prekinula letovanje zbog Zole, HITNO doletela za Beograd!

Vratila se pred početak!

Poznata rijaliti osoba Miljana Kulić je pre samo četiri dana šokirala svoje fanove objavom na društvenoj mreži Instagram.

Kontroverzna Nišlijka koja je prethodno saopštila da je potpisala ugovor sa televizijom Pink i da ulazi u "Elitu", otkrila je da ipak neće ući u ovaj rijaliti, ali se čini da je uznova promenila planove.

- Obaveštenje! Hvala vam na pregršt poruka koje mi šaljete svakodnevno. Hvala vam, armijo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najjači smo, tj. najjači ste! Ja, Miljana Kulić, ne ulazim u Zadrugu! Uskoro vas očekuje nešto gde ćemo mnogo više da se družimo... Volim vas - poručila je Kulićeva nedavno putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Miljana je potom otišla na letovanje sa svojom majkom i svojim sinom, koje je sinoć naprasno odlučila da prekine. Njena objava je izazvala buru, kako je Kulićeva aludirala da se vraća u Srbiju zbog "Elite", koja počinje za četiri dana.

- Zbog obaveza sam morala da prekinem letovanje... Vidimo se! Stižem, Beograde - napisala je Kulićeva, koja se uslikala u avionu.

Ali, to nije sve. Miljana je objavila još dva storija. Prvi sa značenjem svog imena, a drugi sa značenjem imena Lazar.

- Lazar. Ako te voli, srušiće nebo da te nađe - stoji u ovoj objavi.

Zbog ovoga, mnogi su pomislili da se Miljana vrača u Beograd kako bi ušla u "Elitu" i kako bi ponovo bila sa Lazarom Čolićem Zolom. "Elita" počinje 3. septembra u 21 čas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KAKVA EKSKLUZIVA! Uhvaćena na Pinku, potvrdila sve - i ova legenda ulazi u "Zadrugu 7 elita"

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2023

Jedva čekamo da je vidimo...Najveća rijaliti zvezda regiona Miljana Kulić nedavno je potvrdila u emisiji ,,Narod pita" da će ući u ,,Elitu 7". A onda je na užas mnogih njenih fanova otkazala i rekla da ne želi da uđe u Zadrugu 7...Na svu sreću fanovi mogu da odahnu, jer je došlo do novog preokreta...Naime,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.