Jelena Pešić RAZOTKRILA Milicu Kemez: Znam šta je radila u selu pored Prištine! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2020, 09:07

Jelena Pešić RAZOTKRILA Milicu Kemez: "Znam šta je radila u selu pored Prištine!" (VIDEO)

Nikada više neće biti prijateljice.

Bivši zadrugari Milica Kemez i Bora Santana nedavno su raskinuli, a večerašnja gošća emisije "Zadruga - narod pita" Jelena Pešić prokomentarisala je to.

- Kakve su oni svađe imali unutra, ja njih nisam videla zajedno. Znam da su raskinuli. Večeras smo bili na rođendanu. Ona je isprozivala i izvređala i mene i njega. Ja sam pokušala sebe da spojim sa njom, ali to nije moglo da se ostvari, jer Milica je, neću da je komentarišem. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Umesto što piše o meni i Bori, neka piše malo o sebi. Šta je radila u Novoj Trnovi, selu kod Prištine... Jednom je izjavila da joj je bilo radno vreme od 10 uveče do 10 ujuru, koji to klub radi do 10 ujutru. Neka postavi neki stori na tu temu. Ona me ne interesuje, žao mi je što sam se družila sa osobom poput nje. Neka posveti svoj stori svom životu - rekla je Jelena.

Luna Đogani je zatim odgovarala na pitanja sa Tvitera, pa je otkrila da nije u dobrim odnosima sa Anabelinim delom familije.

- Istina je da smo Marko i ja posle Zadruge 2 dobili vaučer od naših ljudi da odemo za Pariz i ja ne vidim ništa loše u tome - rekla je Luna između ostalog za poklone od fanova.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

BONUS VIDEO: (VIDEO) EMOTIVNI TRENUTAK U DOMU RAŽNATOVIĆA Cecin otac u naručju drži malog Željka, a tek da čujete šta Veljko priča u pozadini

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.