Ana i David LAŽU: Na Instagramu cvetaju ruže, a u stvarnosti se stalno SVAĐAJU!

Izvor: Svet, 17.Jul.2019, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana i David LAŽU: Na Instagramu cvetaju ruže, a u stvarnosti se stalno SVAĐAJU!

Ana Korać i David Dragojević na društvenim mrežama žive savršen život i kao što je slučaj kod većine ljudi, nije sve tako lepo u stvarnosti.

Njih dvoje su, naime, uhvaćeni kako se svađaju u jednom restoranu. ali nije sve isto u realnosti. Sve je počelo  kada je Koraćevoj u jednom trenutku zazvonio telefon, što je Davida iznerviralo, te je odmah počeo da besni i pita ko je sada zove.
Ana se pravdala i davala mu telefon da odgovori na poziv, što je on odbio, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ali onda su primetili da ih snima kamera, pa su odjednom počeli da se ljube i grle kao da se malo pre nisu brutalno svađali.
The post Ana i David LAŽU: Na Instagramu cvetaju ruže, a u stvarnosti se stalno SVAĐAJU! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.