Izvor: Scandal.rs, 17.Jul.2019, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nećete verovati šta je bio USLOV da se Kija i Sloba RAZVEDU!

Kristina Kija Kockar objavila je novi singl”Zlatan”, a za manje od 12 sati, on ima više od milion pregleda. Kao što je slučaj sa brojnim zvezdama, ima onih koji pronalaze zamerke na društvenim mrežama. Tako je jedan njen pratilac otkrio da ga Kija smara sa objavama na Instagramu: – Zašto smaraš sa Instagramom? Zašto ne The post Nećete verovati šta je bio USLOV da se Kija i Sloba RAZVEDU! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

OVO sigurno niste primetili u novom Kijin spotu!

Izvor: Scandal.rs, 17.Jul.2019

 Kristina Kija Kockar je u ponedeljak uveče objavila novi singl “Zlatan” koji je već postao pravi letnji hit. Za manje od 24 sata, pesma se popoela na prvo mesto na trendingu na Jutjubu i prešla je milion pregleda. Ono što je privuklo posebnu pažnju jeste kako pevačica izgleda u spotu. Mnogi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.