Poginuo u obračunu Delija i Grobara u Bijeljini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Sep.2018, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo u obračunu Delija i Grobara u Bijeljini

Tridesetogodišnjak A. P. iz Bijeljine preminuo je od posledica povreda koje je zadobio u dogovorenoj tuči navijača Crvene zvezde i Partizana zbog brisanja grafita jednog od klubova po gradu, preneo je portal Mondo

Tridesetogodišnji A. P. je kao životno ugrožen transportovan za Beograd, ali je preminuo u kolima hitne pomoći kod Sremske Mitrovice >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dok je B. K. (33) povređen, rečeno je u bijeljinskoj policiji.

Incident se dogodio na parkingu hotela Sveti Stefan u Dvorovima posle ponoći, gde je prema saznanjima TV BN prethodno dogovoren obračun navijača Crvene zvezde i Partizana iz Bijeljine u kojem je učestvovalo 20 momaka.

Navijači su koristili metalne šipke i drvene palice. Razlog zbog kog je došlo do ove ugovorene tuče je brisanje grafita jednog od klubova po gradu, saznaje TV BN.

Policija radi na pronalasku lica koja su učestvovala u tuči.

U toku je uviđaj, a o svemu je obavešten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bijeljina: Zbog navijačkog grafita izgubio život

Izvor: Vesti-online.com, 15.Sep.2018

Tridesetogodišnjak A. P. iz Bijeljine preminuo je od posledica povreda koje je zadobio u dogovorenoj tuči navijača Crvene zvezde i Partizana zbog brisanja grafita jednog od klubova po gradu, preneo je portal Mondo...Tridesetogodišnji A. P. je kao životno ugrožen transportovan za Beograd, ali je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.