Ubijen u obračunu Delija i Grobara u Bijeljini

Izvor: Mondo, 15.Sep.2018, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen u obračunu Delija i Grobara u Bijeljini

Tridesetogodišnjak A. P. iz Bijeljine preminuo je od posledica povreda koje je zadobio u dogovorenoj tuči navijača Crvene zvezde i Partizana zbog brisanja grafita jednog od klubova po gradu.

Tridesetogodišnji A. P. je kao životno ugrožen transportovan za Beograd, ali je preminuo u kolima hitne pomoći kod Sremske Mitrovice dok je B. K. (33) teško povređen, rečeno je u bijeljinskoj policiji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Incident se dogodio na parkingu hotela Sveti Stefan u Dvorovima posle ponoći, gde je prema saznanjima TV BN prethodno dogovoren obračun navijača Crvene zvezde i Partizana iz Bijeljine u kojem je učestvovalo 20 momaka.

Navijači su koristili metalne šipke i drvene palice. Razlog zbog kog je došlo do ove ugovorene tuče je brisanje grafita jednog od klubova po gradu, saznaje TV BN.

Navodi se da je bijeljinska policija uhapsila 19 lica koja su učestvovala u tuči.

"U toku je kriminalistička obrada i rad na dokumentovanju krivičnog dela ubistva i krivičnog dela učestvovanja u tuči, kao i preduzimanje istražnih mera i radnji u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti koji su doveli do ovog događaja", receno je portalu u lokalnoj policiji.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Poginuo u obračunu Delija i Grobara u Bijeljini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Sep.2018

Tridesetogodišnjak A. P. iz Bijeljine preminuo je od posledica povreda koje je zadobio u dogovorenoj tuči navijača Crvene zvezde i Partizana zbog brisanja grafita jednog od klubova po gradu, preneo je portal Mondo..Tridesetogodišnji A. P. je kao životno ugrožen transportovan za Beograd, ali je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.