Izmenjena odluka o sahranjivanju u Aleji zaslužnih građana: Kakva je procedura i ko će odlučivati? (FOTO)

Izvor: Danas, 16.Apr.2024, 09:30

Izmenjena odluka o sahranjivanju u Aleji zaslužnih građana: Kakva je procedura i ko će odlučivati? (FOTO)

Inicijativa Udrženja likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije da fotograf Tomislav Peternek bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana nije prošla, ali je nakon toga Privremeni organ grada Beograda izmenio Odluku o upravljanju grobljima, sahranjivanju i pogrebnoj delatnosti na teritoriji grada Beograda, i to članove 36a i 36b koji se odnose na Aleju zaslužnih građana, saznaje Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Odluka više nije Šapićeva: Biće formirana komisija za Aleju zaslužnih građana u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Apr.2024

Privremeni organ Grada Beograda izmenio je Odluku o upravljanju grobljima, sahranjivanju i pogrebnoj delatnosti na teritoriji Grada Beograda, i to članove 36a i 36b koji se odnose na Aleju zaslužnih građana, piše Danas. Kakva je procedura i ko će odlučivati?

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.